ANTALYA / ALANYA - Mahmutlar İlkokulu

Mahmutlar İlkokulu

Adres
Mahmutlar Mah.131 Nolu Sk.Yeni Mahalle İlköğretim Okulu Sitesi No34 ALANYA/ANTALYA
Vizyon
EĞİTİMDE TEKNOLOJİYİ ETKİN ŞEKİLDE KULLANAN,SÜREKLİ GELİŞMEYE AÇIK,BİLGİ ÇAĞININ GEREKLERİNİ YERİNE GETİREN,ULUSAL VE EVRENSEL DEĞERLER DOĞRULTUSUNDA FARKLILIK YARATAN BİR OKUL OLMAK.
Misyon
MİLLİ EĞİTİM TEMEL KANUNU DOĞRULTUSUNDA;OKULUMUZUN ÇAĞIN GEREKTİRDİĞİ BİLGİ VE BECERİLERİ KAZANMASI,OKULUMUZ VE DİĞER OKULLAR ARASI ÇEVRE KOORDİNASYONU İLE VERİLEN HİZMETLERDEN TÜM PAYDAŞLARIN YARARLANMASINI SAĞLAYARAK;OKULDAKİ ÖĞRENCİ VE PERSONELİN ETKİNLİĞİNİN,VERİMLİLİĞİNİN VE OKULUMUZDAN YARARLANANLARIN MEMNUNİYETİNİN ARTTIRILMASINI SAĞLAMAK.
Başarılar
Öğrencilerimizin TEOG başarıları. Spor takımlarımızın İlçe ve İlde kazandığı başarılar. Anasınıfları okullaşma oranlarının arttırılması. Kayıt alanımız içerisindeki okuma-yazma çalışmaları.
Başlama:08:45 Bitiş :14:25
KLİMA